Specialist op het gebied van warmtepompen. 

Een warmtepomp is een duurzame oplossing om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Ze zetten energie uit de buitenlucht, grond of water om in warmte voor uw binnenruimte. Hiermee draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart u ook op uw energiekosten.

Bij Mars Koel- en Installatietechniek begrijpen we dat elke installatie uniek is. Iedere situatie heeft zijn eigen nuances en vereist een specifieke aanpak. Daarom specialiseren wij ons in het bieden van maatwerkoplossingen, perfect afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten.

We zijn trots op het feit dat we samenwerken met enkele van de beste merken in de industrie. Voor onze warmtepompen gebruiken we voornamelijk producten van MideaDaikin en Mitsubishi Electric Andere merken zoals bijvoorbeeld Remeha zijn op te vragen.

Bent u geïnteresseerd in meer gedetailleerde informatie over deze merken? Klik op de merknamen om naar hun officiële websites te gaan.

MKI in het kort

Wilt u graag een warmtepomp in Zwolle of omstreken laten plaatsen?  Mars Koeltechniek is een ervaren en professionele partij die u kan helpen bij koel en installatietechniek. Wij kunnen o.a. airco’s en warmtepompen leveren, installeren, onderhouden en repareren. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid en streven altijd naar het perfecte resultaat. Onze servicemonteurs zijn in het bezit van het benodigde F-gassen diploma (STEK). Voor elke opdracht creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de klant hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd.

Wij zijn gevestigd in Zwolle en bieden vanaf hier landelijk onze diensten aan. 

Vraag een offerte op of stuur een berichtje 

Mars Koel en Installatietechniek
Voltastraat 4 07
8013 PM Zwolle

038 – 8519235
info@marskoeltechniek.nl

KVK: 76962873