10+ jaar actief

Scherp geprijsd

Diploma's en certificaten

Uitstekende service

Kwalitatieve warmtepomp in Zwolle installeren

Bent u op zoek naar een kwalitatieve warmtepomp in Zwolle? Mars Koeltechniek is de specialist in het leveren en installeren van energiebesparende warmtepompen. Een warmtepomp is een duurzame oplossing om uw huis of bedrijfspand optimaal te verwarmen. Dit handige apparaat zet energie uit de buitenlucht, grond of water om in warmte voor uw binnenruimte. Hiermee draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart u ook op uw energiekosten.

Bij Mars Koel- en Installatietechniek begrijpen we dat elke installatie uniek is. Of u nu in Zwolle of in de omgeving woont, iedere situatie heeft zijn eigen nuances en vereist een eigen aanpak. Daarom specialiseren wij ons in het bieden van maatwerkoplossingen, perfect afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. We zijn trots op het feit dat we samenwerken met enkel van de beste merken in de industrie. Voor onze warmtepompen gebruiken we voornamelijk producten van MideaDaikin en Mitsubishi Electric. Andere merken zoals bijvoorbeeld Remeha zijn op te vragen.

Kortom, een warmtepomp is een waardevolle aanwinst voor uw woning of bedrijfpand. Wilt u een warmtepomp in Zwolle laten installeren? Neem contact op en vraag een offerte aan.

Warmtepomp Zwolle
Airco kopen

Voordelen van een warmtepomp

Besparing op energiekosten: met een warmtepomp gaat u flink besparen op uw energierekening. Een warmtepomp haalt voor 80% energie uit de omgeving en slechts voor 20% uit elektriciteit. Hierdoor zijn de verbruikskosten bij een warmtepomp automatisch goedkoper dan de stookkosten bij een traditionele verwarming.

Beter voor het milieu: een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingsinstallaties. Doordat warmtepompen de meeste energie uit de omgeving halen, zorgen ze ook voor een lagere CO2-uitstoot. Daarnaast is een warmtepomp perfect te combineren met zonnepanelen of een zonneboiler.

Onderhoudsvriendelijk: warmtepompen staan bekend om hun onderhoudsvriendelijke karakter. De gemiddelde levensduur van een warmtepomp bedraagt tussen de 15 en 20 jaar. Jaarlijks onderhoud zorgt voor een langere levensduur en een efficiëntere werking.

Woningwaarde: een warmtepomp zorgt voor een beter energielabel. We zijn langzaam op weg naar een gasloze toekomst. Een woning dat nog gas verbruikt, is steeds minder in trek. Een beter energielabel betekent een hogere waarde van uw woning en wordt een stuk interessanter voor potentiële kopers.

Uw warmtepompspecialist in Zwolle

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele partij in Zwolle? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren, installeren, onderhouden én repareren warmtepompen. Wij zijn gevestigd in Zwolle en bieden vanaf hier landelijk onze diensten aan.

Onze diensten zijn de afgelopen jaren verleend in verschillende branches, hierbij kunt u denken aan particuliere huishoudens, fysiopraktijken, tandartspraktijken, horeca, scholen en bedrijfspanden. Daarnaast bieden wij diverse andere diensten aan op het gebied van koel- en installatietechniek.

Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid en streven altijd naar het perfecte resultaat. Onze servicemonteurs zijn in het bezit van het benodigde F-gassen diploma (STEK). Voor elke opdracht creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de klant hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd in Zwolle. Vraag een offerte aan en onze specialisten helpen u graag verder.

Warmtepompen

Interesse in een warmtepomp in Zwolle?

Bent u benieuwd wat Mars Koeltechniek voor u kan betekenen op het gebied van warmtepompen? Vraag een offerte aan of neem contact op.

Mars Koel en Installatietechniek
Voltastraat 4 07
8013 PM Zwolle

038 – 8519235
info@marskoeltechniek.nl

KVK: 76962873