De specialist in warmtepompen.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve warmtepomp in Barneveld? Mars Koeltechniek is de specialist in het leveren en installeren van energiebesparende warmtepompen. Een warmtepomp is een duurzame oplossing om uw huis of bedrijfspand optimaal te verwarmen. Dit handige apparaat zet energie uit de buitenlucht, grond of water om in warmte voor uw binnenruimte. Hiermee draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart u ook op uw energiekosten.

Bij Mars Koel- en Installatietechniek begrijpen we dat elke installatie uniek is. Of u nu in Barneveld of in de omgeving woont, iedere situatie heeft zijn eigen nuances en vereist een eigen aanpak. Daarom specialiseren wij ons in het bieden van maatwerkoplossingen, perfect afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten.

We zijn trots op het feit dat we samenwerken met enkel van de beste merken in de industrie. Voor onze warmtepompen gebruiken we voornamelijk producten van MideaDaikin en Mitsubishi Electric. Andere merken zoals bijvoorbeeld Remeha zijn op te vragen. Kortom, een warmtepomp is een waardevolle aanwinst voor uw woning of bedrijfpand. Wilt u een warmtepomp in Barneveld laten installeren? Neem contact op en vraag een offerte aan.

Warmtepomp Almelo

10+ jaar actief

Scherp geprijsd

Diploma's en certificaten

Uitstekende service

Uw warmtepomp installeren in Barneveld

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele partij in de buurt van Barneveld? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren, installeren, onderhouden én repareren warmtepompen. Wij zijn gevestigd in Zwolle en bieden vanaf hier landelijk onze diensten aan. Onze diensten zijn de afgelopen jaren verleend in verschillende branches, hierbij kunt u denken aan particuliere huishoudens, fysiopraktijken, tandartspraktijken, horeca, scholen en bedrijfspanden. Daarnaast bieden wij diverse andere diensten aan op het gebied van koel- en installatietechniek.

Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid en streven altijd naar het perfecte resultaat. Onze servicemonteurs zijn in het bezit van het benodigde F-gassen diploma (STEK). Voor elke opdracht creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de klant hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd, van Barneveld tot Zwolle. Vraag een offerte aan en onze specialisten helpen u graag verder.

Warmtepompen

Vraag een offerte op of stuur een berichtje