Reparatie van koelsystemen.

Reparatie aan uw koelsysteem nodig? Wij repareren onder andere koelsystemen met technisch vakmanschap, deskundigheid en een focus op klanttevredenheid. Kort gezegd zijn wij een totaalaanbieder. Het kan zijn dat u in het verleden uw installatie bij ons heeft aangeschaft en dat hier nu een reparatie aan uitgevoerd moet worden. Het kan ook zijn dat u elders een installatie heeft aangeschaft en dat u deze wilt laten repareren. In beide gevallen staan wij voor u klaar.

Hoelang het duurt voordat wij een reparatie uitvoeren. 
Dit is afhankelijk van het soort reparatie en de type installatie. Wij kunnen dit vaak op korte termijn uitvoeren maar ook dat is afhankelijk van de huidige drukte en de tijd die een reparatie gaat vergen. Indien u spoed heeft met de reparatie proberen wij hier altijd rekening mee te houden. Voor een gedetailleerd antwoord op deze vraag raden wij u aan even contact op te nemen. U hoort dan direct van ons.

Wat kost een reparatie?
De kosten zijn zeer afhankelijk van het soort reparatie en het type installatie. Wij zijn echter altijd scherp geprijsd doordat wij snelle arbeid leveren door jarenlange ervaring en door kennis van zeer uiteenlopende installaties. Daarnaast maken wij gebruik van voordelige maar kwalitatieve onderdelen. 

Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid en streven altijd naar het perfecte resultaat. Voor elke opdracht creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de klant hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd.

MKI focust op kwaliteit met diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

10+ jaar actief

Scherp geprijsd

Diploma's en certificaten

Uitstekende service

MKI in het kort

Indien u op zoek bent naar een ervaren en professionele partij die u kan helpen bij koel-en/of installatietechniek dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen o.a. airco’s en warmtepompen leveren, installeren, onderhouden en repareren. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Daarnaast bieden wij diverse andere diensten aan op het gebied van koel-en installatietechniek.

Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid en streven altijd naar het perfecte resultaat.Onze servicemonteurs zijn in het bezit van het benodigde F-gassen diploma (STEK). Voor elke opdracht creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de klant hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd.

Wij zijn gevestigd in Zwolle en bieden vanaf hier landelijk onze diensten aan.

Vraag een offerte op of stuur een berichtje