De specialist in Remeha warmtepompen

Wanneer u op zoek bent naar een installateur voor een Remeha warmtepomp, dan schakelt u de specialisten in van Mars Koel en Installatietechniek. Met een Remeha warmtepomp heeft u een duurzame oplossing om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Een warmtepomp zet uit de buitenlucht, grond of water om in warmte voor uw binnenruimte. Omdat het installeren van een Remeha warmtepomp de juiste vakkennis en certificaten vraagt, heeft u een ervaren installatiebedrijf nodig.

Bij Mars Koel- en Installatietechniek begrijpen we dat elke installatie uniek is. Daarom specialiseren wij ons in het bieden van maatwerkoplossingen, perfect afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Neem contact op om een scherpe offerte te ontvangen voor het installeren van een Remeha warmtepomp.

Warmtepompen

Remeha installateur inschakelen

Wilt u graag een Remeha warmtepomp in Zwolle of omstreken laten plaatsen?  Mars Koeltechniek is een ervaren partij die u kan helpen bij koel en installatietechniek. Wij kunnen Remeha warmtepompen leveren, installeren, onderhouden en repareren. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid en streven altijd naar het perfecte kwaliteit. Onze installateurs zijn in het bezit van het benodigde F-gassen diploma (STEK). Voor elk project creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de klant hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd. Wij zijn gevestigd in Zwolle en bieden vanaf hier landelijk onze diensten aan. 

Vraag een offerte op of stuur een berichtje 

Mars Koel en Installatietechniek
Voltastraat 4 07
8013 PM Zwolle

038 – 8519235
info@marskoeltechniek.nl

KVK: 76962873