MKI focust op kwaliteit

De eigenaar van MKI is René Mars, hij is al ruim 10 jaar actief in de branche van koel- en installatietechniek. Ons bedrijf is gevestigd in Zwolle. Doordat wij altijd gaan voor tevreden klanten en kwaliteit, hebben wij veel trouwe en vaste klanten, die ons vaak aan anderen aanbevelen. Vanwege de grote vraag naar voornamelijk koelsystemen en warmtepompen, hebben wij hier de laatste jaren de focus op gelegd. Ons bedrijf focust zich dus op deze twee groepen, maar is klanten ook graag bij andere installaties van dienst.

Mars Koel- en Installatietechniek is in het bezit van een f-gassen bedrijfscertificering. Daarnaast beschikken onze monteurs over een diploma koelinstallaties categorie I (STEK). Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid, en streven altijd naar het perfecte resultaat. Voor elke opdracht creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de opdrachtgever hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd.

MKI focust op kwaliteit met diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Zwolle en bieden vanaf hier landelijk onze diensten aan. Onze diensten zijn de afgelopen jaren verleend in diverse branches, hierbij kunt u denken aan particuliere huishoudens, fysiopraktijken, tandartspraktijken, horeca, scholen en bedrijfspanden. MKI plaatst en installeert wandsystemen, plafondsystemen, split-unitsystemen, kanaalunit en warmtepompsystemen.

Wij adviseren de merken HAIER en MIDEA. Indien de klant een ander merk in gedachten heeft, wordt daar uiteraard gehoor aangegeven. Of u nu een warmtepomp in Zwolle wil laten plaatsen of een aircosysteem in Apeldoorn, wij voorzien u graag van een passende oplossing. Wij zijn actief in de regio Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe. Heeft u interesse? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte op of stuur een berichtje 

Mars Koel en Installatietechniek
Voltastraat 4 07
8013 PM Zwolle

038 – 8519235
info@marskoeltechniek.nl

KVK: 76962873