Onderhoud van koelsystemen.

Wij bieden onderhoud voor uw airconditioning aan. Voor een goede werking van uw airconditioning adviseren wij jaarlijks onderhoud. 

Waarom onderhoud aan uw koelsysteem?
Het laten uitvoeren van regelmatig onderhoud voorkomt problemen en storingen. Dit zorgt ervoor dat uw airco efficiënt blijft werken. Tevens verbruikt een goed onderhouden airconditioning minder energie. Om te voorkomen dat zich bacteriën en schimmels nestelen, is regelmatig onderhoud van uw airconditioning van belang.

Wat kost het onderhoud aan uw installatie?
De kosten zijn zeer afhankelijk van het soort onderhoud. Prijzen worden altijd gebaseerd op uw persoonlijke situatie en zijn op aanvraag. Met de juiste informatie kunnen wij vaak telefonisch of per mail een richtprijs geven. 

Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid en streven altijd naar het perfecte resultaat. Voor elke opdracht creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de klant hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd. 

MKI focust op kwaliteit met diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 

10+ jaar actief

Scherp geprijsd

Diploma's en certificaten

Uitstekende service

MKI in het kort

Indien u op zoek bent naar een ervaren en professionele partij die u kan helpen bij koel-en/of installatietechniek dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen o.a. airco’s en warmtepompen leveren, installeren, onderhouden en repareren. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Daarnaast bieden wij diverse andere diensten aan op het gebied van koel-en installatietechniek.

Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid en streven altijd naar het perfecte resultaat. Onze servicemonteurs zijn in het bezit van het benodigde F-gassen diploma (STEK). Voor elke opdracht creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de klant hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd.

Wij zijn gevestigd in Zwolle en bieden vanaf hier landelijk onze diensten aan.

Vraag een offerte op of stuur een berichtje