Levering & installatie van koelsystemen.

Koelsysteem nodig? Wij leveren en installeren deze op locatie met technisch vakmanschap, deskundigheid en een focus op klanttevredenheid. Ook kunnen wij het onderhoud en eventuele reparaties op ons nemen. Kort gezegd zijn wij een totaalaanbieder. Om uw huis of pand te koelen of te verwarmen zijn er tal van verschillende klimaatsystemen. De meest voorkomende zijn warmtepompen en koelsystemen. Afhankelijk van uw wensen bieden wij maatwerk aan.

Wat kost een koelsysteem?
De prijzen van koelsystemen zijn zeer uiteenlopend. Wij adviseren en leveren vrijwel altijd producten van de merken HAIER en MIDEA. Uiteraard wordt er ook gehoor gegeven aan andere wensen van de klant. Prijzen worden altijd gebaseerd op uw persoonlijke situatie en zijn dus op aanvraag. Vaak kunnen wij wel telefonisch of per mail een richtprijs geven indien u ons van de benodigde informatie voorziet. 

Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid en streven altijd naar het perfecte resultaat. Voor elke opdracht creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de klant hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd. 

MKI focust op kwaliteit met diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

10+ jaar actief

Scherp geprijsd

Diploma's en certificaten

Uitstekende service

MKI in het kort

Indien u op zoek bent naar een ervaren en professionele partij die u kan helpen bij koel-en/of installatietechniek dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen o.a. airco’s en warmtepompen leveren, installeren, onderhouden en repareren. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Daarnaast bieden wij diverse andere diensten aan op het gebied van koel-en installatietechniek.

Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid en streven altijd naar het perfecte resultaat. Onze servicemonteurs zijn in het bezit van het benodigde F-gassen diploma (STEK). Voor elke opdracht creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de klant hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd.

Wij zijn gevestigd in Zwolle en bieden vanaf hier landelijk onze diensten aan. 

Vraag een offerte op of stuur een berichtje