Specialist op het gebied van airconditioning. 

Bent u op zoek naar een airconditioning? Wij zijn een professionele partij die u kan voorzien van alles op het gebied van koelsystemen. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en instellingen. Wij leveren en installeren deze op locatie met technisch vakmanschap, deskundigheid en een focus op klanttevredenheid. Ook kunnen wij het onderhoud en eventuele reparaties op ons nemen. Kort gezegd zijn wij een totaalaanbieder die ook maatwerk levert.

Wanneer u van plan bent om een airco te kopen dan komt daar een hoop bij kijken. Immers moet u ook op zoek naar een installateur die de airco vakkundig komt installeren. Daarbij moet u kiezen voor een bepaald vermogen, model en merk, maar ook de locatie van de airco moet bepaald worden. Mars Koeltechniek is de partij die u zoekt, gevestigd in Zwolle en landelijk actief. Daarbij kunnen wij u adviseren. Wij bieden airco systemen van verschillende merken aan en bieden altijd aantrekkelijke prijzen en vakkundig werk. Wij zijn officiële dealer van DaikinMitsubishi ElectricHaier en Midea. Onze standaard modellen vindt u op de pagina met het overzicht aan airco’s.

 

Een airco kopen doet u bij Mars Koeltechniek! Het voordeel is dat wij u van A tot Z kunnen voorzien en dus van dienst kunnen zijn bij een vakkundige installatie, advies en onderhoud. Daarbij weet u zeker dat u profiteert van aantrekkelijke prijzen, een flexibele werkhouding en vele jaren ervaring. Wij bieden bovendien een uitstekende service aan en staan altijd voor onze klanten klaar. Lees ook eens onze beoordelingen van onze tevreden klanten.

10+ jaar actief

Scherp geprijsd

Diploma's en certificaten

Uitstekende service

MKI in het kort

Indien u op zoek bent naar een ervaren en professionele partij die u kan helpen bij koel-en/of installatietechniek dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen o.a. airco’s en warmtepompen leveren, installeren, onderhouden en repareren. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Daarnaast bieden wij diverse andere diensten aan op het gebied van koel-en installatietechniek.

Wij beschikken over technisch vakmanschap, ervaring, deskundigheid en streven altijd naar het perfecte resultaat. Onze servicemonteurs zijn in het bezit van het benodigde F-gassen diploma (STEK). Voor elke opdracht creëren wij individuele oplossingen. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de klant hebben wij de afgelopen jaren een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd.

Wij zijn gevestigd in Zwolle en bieden vanaf hier landelijk onze diensten aan. 

Vraag een offerte op of stuur een berichtje