Airco kopen Apeldoorn – van levering tot installatie

Airco kopen in Apeldoorn? Wij zijn een professionele partij die u kan voorzien van alles op het gebied van airco en warmtepompen. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en instellingen. Wij leveren en installeren deze op locatie met technisch vakmanschap, deskundigheid en een focus op klanttevredenheid. Ook kunnen wij het onderhoud en eventuele reparaties op ons nemen. Kort gezegd zijn wij een totaalaanbieder die ook maatwerk levert.

Airco kopen Apeldoorn en laten installeren?

Wanneer u van plan bent om een airco te kopen dan komt daar een hoop bij kijken. Immers moet u ook op zoek naar een installateur in de omgeving van Apeldoorn die de airco vakkundig komt installeren. Daarbij moet u kiezen voor een bepaald vermogen, model en merk maar ook de locatie van de airco moet bepaald worden. Mars Koeltechniek is de partij die u zoekt, gevestigd in Zwolle en landelijk actief. Daarbij kunnen wij u adviseren. Wij bieden airco systemen van verschillende merken aan en bieden altijd aantrekkelijke prijzen en vakkundig werk. Wij zijn officiële dealer van Daikin, MitusbishiHaier en Midea maar kunnen ook andere merken leveren. Onze standaard modellen vindt u op de pagina met het overzicht aan airco’s.

De voordelen van een airco kopen bij Mars Koeltechniek uit Zwolle? 

Een airco kopen Apeldoorn & omgeving doet u bij Mars Koeltechniek! Het voordeel is dat wij u van A tot Z kunnen voorzien en dus ook van dienst kunnen zijn bij een vakkundige installatie, advies en onderhoud. Daarbij weet u zeker dat u profiteert van aantrekkelijke prijzen, een flexibele werkhouding en vele jaren ervaring. Wij bieden bovendien een uitstekende service en staan altijd voor onze klanten klaar. Lees ook eens onze beoordelingen van onze tevreden klanten.

10+ jaar actief

Scherp geprijsd

Diploma's en certificaten

Uitstekende service

Waarom een airco kopen?

Een airco systeem is ideaal voor het Nederlandse klimaat, u kunt uw ruimte er namelijk in de zomer mee koelen en in de winter mee verwarmen. De laatste jaren maakt de airco een opmars, vooral bij particulieren en kleine bedrijven. Onder andere de moderne techniek die zorgt voor geruisloze systemen en een laag energieverbruik, dragen hieraan bij.

Ondanks dat airco’s op steeds meer plekken te vinden zijn, is het lang niet bij iedereen bekend dat er ook verwarmt kan worden met een airco. Het werkt eigenlijk vrij simpel, het koelproces wordt bij het verwarmen namelijk omgedraaid. Daarbij kan met een airco ook nog eens de lucht gefilterd worden of een ruimte worden ontvochtigd. Vooral het filteren van de lucht kan bijdragen aan een comfortabele werksituatie of thuissituatie.

Een airco biedt dus vele voordelen. Als u heeft besloten om een airco te kopen, moet deze natuurlijk ook vakkundig geïnstalleerd worden. Als u niet voor verrassingen wilt komen te staan dan neemt u het beste een professionele partij in de arm nemen. Een airco kopen Apeldoorn doet u daarom het beste bij Mars Koeltechniek, de partij met jarenlange ervaring, een ruim aanbod en aantrekkelijke tarieven. Wij zijn tevens gecertificeerd (STEK & F-Gassen) waardoor wij u de zekerheid kunnen bieden die u zoekt. 

Airco kopen
Airconditioning
Airco

Vraag een offerte op of stuur een berichtje 

Hoe werkt een airco?

Een airconditioning heeft iets bijzonders, het kan namelijk koude lucht produceren ondanks dat het in de ruimte zeer heet is. Ondanks dat dit zeer bijzonder lijkt, is het gebaseerd op een vrij eenvoudig natuurkundig verschijnsel. We zien dit verschijnsel bijvoorbeeld ook terug bij een koelkast systeem.

Eigenlijk produceert een airco geen koude lucht ondanks dat men dit vaak denkt. In feite koelt een airco de lucht af door de warmte aan deze lucht te onttrekken. Maar hoe doet een airco dit eigenlijk? Verdamping onttrekt warmte aan de omgeving en bij een airco is hetgeen dat verdampt, de koelvloeistof die door het apparaat stroomt. Terwijl de vloeistof die verdampt en daarmee warmte wegneemt door de koelbuizen stroomt, blaast de ventilator in de binnenunit de gekoelde lucht in de ruimte. 

Airco kopen – waar moet u op letten? 

Een airco geeft meer comfort, doordat het apparaat zorgt voor een aangename temperatuur in huis. Maar waar moet u op letten bij het kopen van een airco? Wij hebben een aantal punten op een rij gezet:

Capaciteit van de airco:  
Als u een airco gaat kopen dan is het belangrijk dat u kijkt naar het vermogen van de airco en dat u zich bij voorkeur vooraf laat informeren en adviseren. Mars Koeltechniek kan u vooraf deskundig adviseren omtrent de benodigde capaciteit van de airco voor uw ruimte. Indien de airco een te laag vermogen heeft voor de betreffende ruimte dan wordt de ruimte mogelijk niet goed gekoeld. Echter heeft u bij een te groot vermogen onnodige extra energiekosten. Het benodigde vermogen is afhankelijk van diverse factoren waaronder de gewenste temperatuur die u met de airco wilt bereiken en de inhoud en indeling van de ruimte.

Airco kopen met garantie:
Airco kopen Apeldoorn & omgeving? Wij staan voor u klaar. Indien u een airco gaat kopen doet u er goed aan om te kijken naar de garantie op de apparatuur en de installatie. Zo weet u zeker dat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan. Doordat wij gecertificeerd zijn en enkel werken met hoge kwaliteit garantie producten, weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Uw tevredenheid is ons succes!

Soort airco:
Indien u een airco gaat kopen dan heeft u een ruime keuze. Een belangrijke afweging is of u gaat voor een mobiele airco of een vaste airco. Een mobiele airco is gemakkelijk te verplaatsen waardoor u ook snel een eenvoudig andere ruimtes kunt koelen. Daarbij is een mobiele airco vaak goedkoper dan een vaste airco. Het nadeel is echter dat een mobiele airco minder koelcapaciteit heeft, meer lawaai maakt en storingsgevoeliger is.  Een vaste airco is een split-unit airco, welke bestaat uit een binnen- en buitenunit. Deze airco is niet te verplaatsen en dus kunt u er niet meerdere ruimtes mee koelen. Wel is deze stiller, heeft het een hogere koelcapaciteit en is deze zuiniger. Door de hogere koelcapaciteit koelt een vaste airco de ruimte sneller dan een mobiele airco.

Airco kopen Apeldoorn – wat bieden wij?

Airco kopen Apeldoorn? Wij zijn een landelijke partij, gevestigd in Zwolle. We kunnen u zowel voordelig voorzien van een airco alsmede de levering en installatie vakkundig regelen.
Levering airco
Installatie airco
Onderhoud airco
Maatwerk op het gebied van airco installaties.

Bij ons treft u:
– Professionaliteit 
– Uitstekende service 
– Aantrekkelijke tarieven
– Diverse merken snel leverbaar 
– Maatwerk oplossingen
– Jarenlange ervaring & certificeringen 

Airco kopen Apeldoorn – kunt u verkouden worden van een airco?

Indien u een airco gaat kopen en gaat gebruiken is het belangrijk dat het verschil tussen de binnen – en buitentemperatuur niet té groot wordt. Dat u door het temperatuurverschil verkouden wordt, is niet juist. U kunt wel verkouden worden van een slecht onderhouden airco. Na verloop van tijd is het namelijk mogelijk dat de filters van de airco vervuild raken waardoor u verkouden kunt worden bij een verminderde weerstand door bacteriën in de lucht. Goed onderhoud van het airco systeem is daarom zeer belangrijk en kan dergelijke vervelende problemen voorkomen.